Thursday, August 7, 2008

I started to feel so stressful...

Saya sgt stress kebelakangan ini. Mana dgn kerja yg melambak2 nya kat office nih. Mana dgn wedding punye preparations lagik. Aduhai.

Weekend lepas, aku pegi tgk Dewan Puspanita KL together with mama and my Encik Bab. My mom loves that place. Encik Bab pun. Aku ok je la. Tp yg tak syiok nye, dewan tuh sudah ada org booking pada date yg aku nak ittew. Walaupon org tuh tak bayar lagik depositnya, org itu juga masih belom antar surat cancellation. Sudahnya, aku yg pening. Mana lagi dewan yg ada kat KL nih yg boley menampung 600 pax at a time dan berwajah cantik? I called Dewan Tun Rahah, date aku nak tuh dah ada booking. Aku pening. Its either I wait sampai end of this month or I might need to revise the date.

Minggu lepas juga aku pegi ke butik Kimie Kajang to discuss on my wedding dress. Sudah setel bab ittew. Ukuran akan diambil end of this December. So, aku harus mengecilkan badan ku mulai drpd sekarang.

Anyway, pics kat bawah tuh ialah gambar pelamin angan ku. Idea from Zaifie Zainal Creation. Aku mintak Kimie buat that pelamin. Don't know la how much it will cost me. Aku sgt tertekan.

Weekend nih nak pegi beli barang2 hantaran. Sementara tgh megasale ni kan. Baik lah dirembat ape yg patut. I am so lucky that my Encik Bab tidak particular on the brands. Aku pon sama. Pada kami, enuff la if barang tuh cantik di mata kami berdua. Ada apa pada nama. Ahaks. Kami lebey berminat utk menyimpan duit dan pegi honeymoon kat oversea.

Okay I nak sambung buat surat rasmi utk Suruhanjaya Komunikasi Multimedia. Sebab itu aku menggunakan BM baku. Sekian, terima kasih.


3 comments:

Iza said...

huhuhu...biasa la takper stress..stress tu la yg bt cepat kurus..hehe..

lovelyfarhoney said...

dari dulu aku dgr 'mulai sekarang aku nak kurus..' tak silap dr tahun 1998 kot!!! huhuhu... go qme! go qme!! jgn eles aku dh kurang 2 kg.. huhuhu.. raya beb nk dekat dah..

Moi Suwit a.k.a Mrs Xylan said...

haha aku pun nak stress lam cam nih.. berat aku dah naik sikit.. nak kena maintain balik 41-43kg.. skang dah 45.. NOOOOOOOOO!!!!!